20 серпня 0:15
  • Робота шкіл України в умовах пандемії

У міністерстві освіти й науки тривають дискусії щодо того, як саме під час карантину буде розпочинатися новий навчальний рік та за який умов. Про це днями говорили освітяни впродовж щорічної серпневої конференції. Більше ...

У закладах освіти, які знаходяться не у червоній зоні особливої уваги слід приділити організації харчування учнів. Головними пунктами є: харчування за графіком, готові страви та прибори повинні бути в індивідуальній упаковці, працівники їдальні обов’язково працюють у масках та гумових рукавичках, на території їдальні повинні бути встановлені дезінфектори з розчином для обробки рук, приміщення слід регулярно прибирати, відстань між столами не менш ніж 1,5 м, за одним столом не більше 4х осіб. Щоденний контроль медичним працівником за санітарно-епідеміологічних режимом харчоблоку.